Droga Krokodýl – brutální ruská droga

Krokodýl, také známý jako desomorfín, je syntetická droga, která vznikla v Rusku a postupně se rozšířila do jiných částí světa. Je známá svou devastující povahou a závažnými zdravotními důsledky pro uživatele.

Desomorfín byl původně vyvinut jako silný opioidní analgetikum s podobnými účinky jako morfin. Nicméně, výroba krokodýla je levná a relativně jednoduchá, a proto se stal populární mezi lidmi s drogovou závislostí, kteří nemohou získat přístup k legálním opioidům.

Jedním z nejvíce znepokojujících aspektů užívání krokodýla je jeho destruktivní vliv na lidské tělo. Droga je často připravována doma za použití běžně dostupných chemikálií, jako je fosfor z odpadu z hlínování či čističky trubek, a smíchána s léky obsahujícími kodein. Výsledná směs je velmi nečistá a obsahuje škodlivé látky, které způsobují vážné poškození tkání a orgánů.

Užívání krokodýla vede k rozsáhlému rozkladu kůže a měkkých tkání na místě vpichu drogy. To může způsobit vznik hlubokých a hnisavých ran, které se podobají krokodýlí kůži, a odtud pochází i název drogy. Tyto infikované rány mohou vést k gangréně a v extrémních případech k amputaci končetiny nebo smrti.

Krokodýl má také velmi krátkou dobu působení, což vede k častému a intenzivnímu užívání drogy. To zvyšuje riziko závislosti a předávkování, což může mít fatální následky.

Je důležité si uvědomit, že krokodýl je extrémně nebezpečná a nelegální droga s devastujícími účinky na lidské zdraví.


Nedávné příspěvky

Když si jeptiška ve venkovské hospodě

Když si jeptiška ve venkovské hospodě dávala už třetího frťana, všichni štamgasti jen zírali. Dokonce začali mít připomínky. Otočila se…

Setkají se dva podnapití páni

Setkají se dva podnapití páni na WC u pisoárů. Jeden močí a chce si prdnout. V tom sa posere a…

Jeden opilec se takhle potácel

Jeden opilec se takhle potácel po hlavní ulici v menším městečku. Nějak se mu podařilo se vydrápat po schodech kostela.…

Sedí děda v hospodě, už dost opilý

Sedí děda v hospodě, už dost opilý, kouká na hodinky a zjistí, že už měl být dávno doma. Tak se…